Kyla och våffeljärn...

Nu har min kära Mona iallafall lyckats bilda lite hype kring min blogg (...no pressure).
Och det är väl klart att jag lyssnar på dig! ;__;

Jag har precis insett hur mycket jag verkligen inte hänger med i musikvärlden nowadays, inte ens när det kommer till band jag verkligen lyssnar på. Jag var t.ex., fram till rätt nyligen, lika oblivious som vissa andra i min närhet om att Sentenced gitarrist och tillika låtskrivare hade gått bort förr-förra torsdagen ^o)

Att även ett av mina personliga favoritband, Cold,  som förut splittrades, för att sedan o-splittras och enbart ligga "på is", nu har töat (pun slightly intended) så pass att de skall ge sig ut på en Amerikaturné samt hade återförenats med sin förre gitarrist Terry Balsamo (som hoppade av för att joina Evanescence), hade helt undgått mig. Det är dock inte utan skepticism, då ju varje band och deras mostrar skall göra reunions i dessa tider, samt att deras nya femte medlem krediteras som "guitars and screams" och skrik inte direkt varit något större element i deras musik tidigare.

Dock hoppas man givetvis på det bästa. De lyckades ju faktiskt överraska genom att deras fjärde skiva faktiskt var sjukt bra, trots att de hade bytt ut BÅDA sina gitarrister inför inspelningen (vilket i och för sig var påtagligt hörbart på soundet, men samtidigt inte hade någon negativ inverkan på musiken), så det blir intressant att höra vad de kan åstadkomma med herr Balsamo tillbaka bakom strängarna.

Har hursomhelst varit i stan och ätit med familjen idag, men redan imorgon bär det av tillbaka till Blekinge (och denna gång med flyg, då SAS nu faktiskt kunde leverera), då en förhoppningsvis ljudrelaterad kurs börjar på måndag ^o) samt att man ju har en potentiell utbrytarkung till hamster att hålla koll på.

Och så fick jag ett våffeljärn i födelsedagspresent! Yay!

Uppstart und avsked...

Jag har fått vissa påtryckningar att införskaffa en blogg ^o) och jag tänkte nu ge vika för dessa.

Med detta inledande blogginlägg tänkte jag dock inte bemöda mig med någon introduktion eller dylikt, utan förutsätter att de som läser detta antingen redan vet eller inte bryr sig och kan därmed klippa straight to the action, så att säga.

Mona åkte hem idag! Efter att ha helt flippat mitt kök upside out och tillsammans tittat på filmer om allt från små robotar till dansande svampar och mycket mer kommer ingenting någonsin vara likt sig. I friggin' miss you damnit! ;__; Och det har bara gått ca 12 timmar sedan du åkte. Att jag åker upp nästa helg är en liten tröst iallafall.

Håller i skrivande stund på att förbereda mig inför morgondagens 5 timmar långa tågresa till Stockholm, då SAS failade med att leverera några möjligheter till sista minuten-flyg.

Det var väl det. Märk väl att jag inte gör några garantier om läsvärdet eller uppdateringsfrekvensen när det gäller bloggandet >.< Bara så ni vet!

RSS 2.0