SGA2010 - Lite uppföljning

BTH.se har nu iallafall lyckats uppmärksamma att några av deras (numera före-detta) studenter kammade hem ett pris på årets Swedish Game Awards.

De skrev dock ingen egen artikel om det utan länkade till den artikel blekingeupplevelseindustri.se skrev i veckan efter att de ringde upp mig på mobilen och gjorde en kort telefonintervju. Kan ju tillägga att jag var föga beredd på detta och trodde först att det var någon telefonförsäljare som ringde och beredde mig på att så fort jag skulle få en syl i vädret leverera ett "tack, men jag är inte intresserad". Som tur är valde jag att faktiskt lyssna på vad mannen i luren hade att säga.

Br00t4l Qwest går väl sakteligen mot fullbordan, allt eftersom de sista vassa kanterna akteligen poleras bort, så förhoppningsvis går det att kungöra dess release inom en överskådlig framtid (bör väl smidas medan det eventuella järnet är varmt ^^')

Jag avslutar med ett foto på det fina diplomet vi fick på galan ^^'

Tyvärr fick vi dock bara ett diplom att dela på alla tre... ><'

A winner is us!

Br00t4l Qwest blev you nominerat för "best execution", och tydligen även "game of the year" på årets Swedish Game Awards.

Vi bilade från Karlshamn på fredag eftermiddag, drog en övernattning i Södertälje, kom och slängde upp vårt lilla bås bredvid de andra "best execution"-bidragen på Försvarshögskolan. Det var ju ingen tvekan om att vi kom som underdogs, då de andra hade typ team uppåt en 15 pers, samt ganska fet sponsring och PR av sina skolor.

Efter 7 timmars av stående vid sitt lilla bås (och the occasional vandra runt och kolla på de andras prestationer) blev det till slut dags "award ceremony".

Och ja jävlar, Br00t4l Qwest vann ^^

Den ilskna datorn!

Jag blev tipsad om att SweClockers har en tävling, sponsrad av Komplett.se, där man skall göra ett skrivbordsunderlägg som, om vinst erhålles, skall skeppas med deras datorer. I potten låg även lite trevligheter såsom hårddiskar, grafikkort med mera.

Jag tog iallafall tillfället i akt och realiserade en konstig vision om en ilsken ninja-dator som jag fick och postar här en "work in progress"-shot.

Br00t4l Qwest nominerat för "Best Execution" på SGA2010



Då får man väl antagligen åka till Stockholm...

RSS 2.0