One goes up... another one comes down

Nu är Asteroid Capture inlämnat för peer review, efter lite korrigeringar på styrningsmekanismerna och att källkoden purge:ats från olämpliga kvarglömda kodrader. Så nu är det bara att vänta och se, än en gång. Speltestningen hittade iallafall inga gamebreaker-buggar, utan vi fick mer eller mindre god kritik (med undantag för ev. svårstyrhet, vilket vi nu försökt korrigera). Så antagligen går det igenom, så fort communityt har tagit sig tid att testa det det vill säga.

Nu när Asteroid Capture är inskickat och väntar så har istället Change Of Color (som vi gjort ljud och musik till) fått tas ned på grund av att en bugg hittades. Oh well, det skall korrigeras och sedan skall det väl upp igen om en vecka.

När det kommer till moment som involverar ofrivilliga väntetider så är det ju fördelaktigt att ha flera projekt, så att tid generellt kan uttnyttjas så maximalt som möjligt.

Oh, och senare idag kommer förhoppningsvis en riktig prototyp av Dynamite Mole att vara klar, där gameplayet faktiskt går att testa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0