Fatalt hår i media...

Disneys femtionde "Disneyklassiker" är den under förra året släppta Tangled, eller Trassel som titeln blir på svenska. Storyn är baserad på bröderna Grimms saga om Rapunzel, prinsessan med det hutlöst långa håret, som de flesta säkert är någorlunda familjär vid.

Filmens ursprungstitel var densamma som huvudkaraktären, men titeln byttes ut till det mer godtyckliga Tangled, vilket tros bero på att Disney befarade att den inte skulle kunna tilltala unga pojkar, vilket man menar skulle baseras på att den förra "Disneyklassikern", Prinsessan och grodan, inte blev någon större succé p.g.a att den hade ordet "prinsessa" i titeln.

I orginaltrailern, som innehåller en del material som inte finns i den faktiska filmen, skildras Rapunzels magiska kalufs som ett formitabelt redskap för att tillfoga skada.

Man måste väl ha någon form av skada när man ser filmen och tankarna, Disneys färgglada sagolandskap till trots, dras mot Millia Rage från Guilty Gear-serien och man hela tiden väntar på att någon fatal hår-combo när som helst skall utföras med kirurgisk precision...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0