Touhou Shinreibyou ~ Ten Desires

Det är klart skamligt att jag inte nämnt något tidigare, men det officiella demot till det trettonde Touhou-spelet finns att ladda ner.

Det är rätt ovanligt att Touhou-demon går att ladda ner gratis, då de oftast brukar säljas på mässor eller liknande, men som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle ju demot ha släppts på Reitaisai 8, en japansk Touhou-mässa som skulle blivit av stapeln den 13:e mars, men som ställdes in p.g.a. katastrofen i Japan.

Den nya planen blev därefter att demot nu släppts fritt på internet och de pengar som tjänas på försäljningen av demot på Reitaisai 8 (som blivit ombokat till den 8:e maj) kommer istället att skänkas till välgörande ändamål.

Visst finns det en poäng med att köpa ett spelvärt demo och samtidigt stödja välgörenhet, men för de som inte har möjlighet att boka in en Japan-resa i början på maj och ändå vill ta del av den senaste delen i en av världens bästa spelserier så rekommenderar jag starkt att ladda ner Ten Desires-demot.

Efter den första genomspelningen så är spelsystemet fortfarande något mystiskt, men musiken är i vanlig ordning briljant, spellcards:en lyckas förbli lika innovativa på ett sätt som bara Touhou-serien vågar göra dem i dagsläget plus att Youmu Konpaku från Perfect Cherry Blossom och Imperishable Night är tillbaka som spelbar karaktär ^^'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0