Suda51 & co skall göra sidoscrollande shooter

Goichi Suda är en japansk speldesigner, som går under smeknamned "Suda51". Han är antagligen mest känd för spel såsom Killer7, No More Heroes och den relativt nyligen släppta Shadows of the Damned.

Samtliga spel har utvecklats av spelföretaget Grasshopper Manufacture som Suda51 själv grundade 1998.

För ett tag sedan utannonserades det att Suda51 skulle göra en sidoscrollande shooter som bl.a. skulle innehålla "tidsmanipulation" som spelmekanik. Spelet skulle heta Sine Mora och utvecklas tillsammans med ungerska företaget Digital Reality. Digital Reality har inte direkt producerat något som jag hört talas om, men verkar ha spenderat större delen av 2000-talet med att göra realtids-strategispel för PC.

En teaser för Sine Mora släpptes tidigare i veckan, som för all del inte ser dålig ut, men som heller inte innehåller något faktiskt gameplay och därmed säger tämligen lite om spelet i fråga:

 

Spelet är tänkt att distribueras digitalt via XBLA och PlayStation Network. Med tanke på att det inte är helt inkompetent folk som ligger bakom så kan det vara värt att kolla närmare på när vidare information kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0