Dagens streckkod: 110706-040147

Givetvis sker det viktiga världsomvälvande händelser varje dag, som säkerligen kan vara värda att belysa, men med det sagt så måste det givetvis även finnas utrymme för lite pubertal humor.

Under gårdagen så utannonserade Square-Enix den kommande femte delen i Hitman-serien, kallad Hitman: Absolution, tillsammans med en tillhörande trailer. Trailern är minimalistisk och avslöjar föga, såsom många announcement-trailers tenderar att vara. Trailern avslutas med en EAN-kod som råkar vara ett av protagonisten, Agent 47, huvudsakliga kännetecken.

Streckkoden i trailern avviker dock från den som etablerats i spelserien då den som officiellt pryder Agent 47's bara hjässa lyder "640509-040147". De första sex siffrorna skall syfta på Agent 47's födelsedatum, 5:e september 1964 och de sista sex skall indikera serie, klass och vilken klon i serien han är.

Då de sista sex siffrorna i trailerns EAN-kod är densamma, "110706-040147", så misstänker jag att man försöker indikera att någonting ämnas hända på det "nya" datumet, 7:e juni 2011. Då rykten säger att release inte tros ske förrän i november detta år så är det kanske någon annan information som kommer offentliggöras i juni, vem vet?

Här kommer då den pubertala slutklämmen. Någon har givetvis haft för mycket fritid och har inverterat trailerns streckkod så att den kan avläsas och då även läst av den med sin iPhone-app. Som flera spelsiter idag har rapporterat så leder det till en kanske något... olämplig... produkt.

Till skillnad från de flesta andra spelsiter kommer jag att undvika ordvitsar kring uttalandet som spelets game director gjort: "For the first time we are taking Agent 47 on a personal journey which allows us to explore other parts of the Hitman fantasy", då jag tror att resultatet nog talar för sig självt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0