Musik 2010: This or the Apocalypse

This or the Apocalypse var antagligen mitt personliga största musikfynd under 2010, och deras Haunt What's Left är i min mening en av de bästa releaserna under förra året, om inte den bästa. Under gårdagen släppte de dessutom den andra videon från nämnda skiva, det krigspolitiska alstret "Subverse", exklusivt (men embedvänligt) hos AOL's Noisecreep.com:

 

Bandet har, trots att de är signade till det relativt kända tyska skivbolaget Lifeforce Records, ännu inte någon wikipedia-artikel, så den som är van att få bandinformation prydligt sammanställd för sig av världens kollektiv av nördar måste själv jobba lite för att hitta information.

 

De härstammar i vilket fall som helst från Lancaster, Pennsylvania och släppte sitt debutalbum Monuments 2008. Fjolårets Haunt What's Left är därmed deras andra skiva. De spelade även i Göteborg så sent som igår, för den som gillar att höra att de ev. missat konserter.

 

Då de är på turné för tillfället så finns det föga nytt material att vänta inom den absolut närmaste framtiden, men när arbetet på deras tredje skiva påbörjas så kommer det att bli en release man har det numera sällsamma nöjet att kunna se riktigt mycket fram emot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0