Musik 2011: Cold släpper video

Blabbermouth publicerade häromdagen att ett av mina personliga favoritband Cold, som skall släppa ny skiva i år, har släppt en video till den kommande skivan. Låten är densamma som släpptes på YouTube i skräpkvalitet för ett tag sedan, vilken hade titeln "Wicked World".

Videokonceptet verkar kretsa kring en flicka som svimmar och blir trakasserad av skogsmulle, medan bandet klätt upp sig och spelar i en lada:

 

Skämtåsido så är det glädjande att se något konkret publiceras från ett band som har en historia av att permanent splittras, för att övergå till att enbart "pausa" och som sedan byter gitarrister och skivtitlar oftare än de flesta andra band byter underkläder.

 

19:e juli verkar vara det aktuella släppdatumet för albumet Superfiction och för de svenskar som har ett intresse att införskaffa det så kan import vara den enda tillgängliga kanalen, såvida inte våra onlineskivbutiker kommer att ta in skivan. Det återstår att se.

 

Av det som hittills kunnat höras av den kommande skivan så finns det varken något att klaga över eller att bli jätteexhalterad över. Men med tanke på att de är ett av de få band som klarat av att byta ut kärnmedlemmar och fortfarande låta minst lika bra, om inte bättre, så är oddsen goda att Superfiction kommer att bli något att se fram emot senare i år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0