Trouble Witches Neo

För de som äger en konsoll vars online-tjänst för närvarande inte ligger nere p.g.a hacker-attacker, t.ex. en Xbox 360, så kan det vara värt att notera att det under förra veckan släpptes en shooter från SNK, på Xbox Live Arcade.

Spelet heter Trouble Witches Neo och påminner rent estetiskt väldigt mycket om både Platine Despotife's GundeadliGne och Cave's DeathSmiles. Engelskspråkiga trailers som tämligen utförligt demonsterar gameplay:et har släppts och finns att beskåda på YouTube:

 

Lite kortfattar verkar den huvudsakliga spelmekaniken fungera en korsning mellan Guwange och Giga Wing? Fast betydligt mer färgglatt, horisontalscrollande och med häxor som protagonister.

 

SNK är väl kanske mest kända för sina fighting-spel till Neo Geo, men vad de gäller shooters har de iallafall den rätt uppskattade Contra-kopian Metal Slug och dess otaliga uppföljare i bagaget.

 

För 800 MS-poäng, vilket är ca 10 dollar, så bör det iallafall vara tillgänglig att införskaffas till närmaste krysslåda. Om man nu inte redan har tillräckligt många shooters för att hålla sig sysselsatt det vill säga...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0