Döden ler åt Europa!

I ett tidsfördrivande strösurf så råkade jag av en händelse kika in lite på den franska shmup-nyhetssiten lämpligt och händigt döpt till shmup.com. I en artikel som de visst publicerade för ett par dagar sedan, betitlad "DeathSmiles : la version Deluxe Edition dévoilée", så krävdes det inga djupare kunskaper i franska för att notera att PAL nämndes ett flertal gånger. Kunde man utifrån detta tordas anta att Cave-shootern DeathSmiles hade fått en utgivare i Europa?

Och ja, det hade visst varit publik kännedom ett tag, men det stämde mycket bra att så var fallet. Så har man en Xbox360 och gillar danmaku-shooters a la Cave så är detta ytterst goda nyheter och innebär att det finns något att se fram emot mot slutet av februari (då det verkar vara tänkt att det skall släppas).


Man kan ju innerligt hoppas att detta är början på en trend (tillsammans med bl.a. Gundemonium Collections release på PSN tidigare i år) att konsollportarna på spel av denna genre, via officiella och lagliga kanaler, kan börja ta sig över till västvärlden och framför allt till Europa och PAL-territorier!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0