DevOur Games

Under den kommande våren kommer jag att göra det avslutande examensarbetet till min utbildning. Examensarbetet kommer i stora drag handla om att, tillsammans med de jag jobbat tillsammans med på "Asteroid Capture", utveckla ett par spel av något mindre skala som sedan är ämnade att släppas på Xbox LIVE Marketplace (som Indie Games, det vill säga).

Produktionen kommer att starta nästa vecka och det kommer att bli mycket att stå i. Vi kommer att utveckla och släppa spelen under namnet "DevOur Games" och det är även under detta namn som "Asteroid Capture" och "Platform Jumper Party" kommer att släppas (med credits givna till No Miss Sound Studios, as well).

I samband med att "Asteroid Capture" nu officiellt är inskickat och väntar på positiva peer reviews (andra medlemmar på XNA Creators Club måste anse att spelet är "dugligt" innan det får släppas), så har vi registrerat domänen www.devourgames.com, där det just nu ligger en WordPress-sida där vi t.ex. kommer att kunna blogga samt att det finns artiklar och information om våra projekt. I och med att sidan har varit uppe i cirka en dag eller så så är inte allt riktigt fixat än, och en hel del information något bristfällig, men det kommer.

Det finns även en officiell trailer för "Asteroid Capture" postad där, så check it out!

Så ja, sitter man på en Krysslåda modell 360 och har några dollar att spendera så kommer man snart kunna ta del av indie-marknadens fetaste produktioner! ^^ Typ.


Den officiella logotypen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0