Webbportfolio

Inför den kommande releasen av ett spel på Xbox LIVE Marketplace, som vi varit involverade i, blev vi ombedda om någon form av länk eller dylikt till vår verksamhet. En tanke om en webbportfolio har funnits ett tag, men inget som riktigt tagits itu med. Detta löste vi rätt snabbt genom att registrera en artist-myspace för den titel vi jobbat under på ett tidigare spel, nämlingen No Miss Sound Studios (inte att blandas ihop med No Miss - bandet, om än inte, som de flesta kanske kan räkna ut, helt orelaterat)

En myspace-sida kanske inte ger det mest professionella av intryck, men eftersom det är lite osäkert under vilken betitling man officiellt kan komma att arbeta under i framtiden får detta duga för tillfället, då det kanske inte känns helt motiverat att styra upp en dedikerad webbdomän för ändamålet.

Sidan innehåller iallafall lite ljudande exempel på vad vi åstadkommit i musikväg från olika produktioner, från både spel som aldrig kommer att släppas (där ändå hjärta och själ lagts ned i ljudarbetet) och från spel som komma skall. Jag vill dock poängtera att det inte är enbart musik vi gjort (men det är ju det som är lättast att visa upp) utan även fullständiga ljudläggningar (med helt egenproducerat ljud) samt rena musikproduktioner (än så länge rör det väl sig mest om No Miss - bandet, men det kan definitivt komma att ändras framöver).

Jag yrkar definitivt alla ev. läsare att ta sig en titt/lyssning och se vad det faktiskt är vi sysslar med ;)

(Och det är givetvis även möjligt att kontakta oss om någon skulle råka vara i efterfrågan av ljud/musikproduktion ^^')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0