Mer regionsfritt för Xbox 360

5pb.Inc. är ett japanskt företag som sysslar med att göra och porta konsollspel samt med att distribuera spel- och anime-musik. I shooterkretsar är de något kända, mest kanske för en fullkomligt horribel port av Cave-shootern DoDonPach Dai Ou Jou till Xbox 360, som tydligen skall ha varit så buggig att det knappt var spelbart. Utöver det så har de även gjort sig kända i samma kretsar för att ha portat en annan Cave-shooter, nämligen Ketsui ~Kizuna Jigoku Tachi~, som till skillnad från det tidigare försöket, blev en extremt lyckad konvertering.

Nu håller 5pb.Inc. istället på att utveckla en egen vertikal-scrollande shooter för Xbox 360 och de senaste ryktena är att denna kommer att bli regionsfri. Har de lyckats snappa upp ett och annat från att ha jobbat med Cave's spel så finns chanserna goda att det blir en titel värd att kolla in.

Det har släppts ett antal teasers och trailers, varav den senaste ser ut så här:

 

De ser ju faktiskt inte så pjåkigt ut, då de helt klart verkar ha greppat några av grundkoncepten för att potentiellt kunna göra en bra shooter, samt att två-spelarläget ju finns på plats.

 

Om ryktena om regionsfrihet stämmer så kan den som har lust och råd att importera Bullet Soul forma sig en egen åsikt när det under april månad ämnas släppas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0