Reviver

Redan i juli förra året släppte 36 Crazyfists sitt album Collisions and Castaways, men det var blott för några dagar sedan som den första videon från skivan, till låten "Reviver", hade sin premiär exklusivt på den brittiska siten Metal Hammer:



Collisions and Castaways var bandets femte fullängdare (om man inte räknar med indie-releasen In the Skin) och är diskutabelt bandets hårdaste album so far. Det har fått, så vitt jag vet, rätt hygglig kritik, även om det generiska metalcommunityt antagligen inte kan tillåta sig gilla bandet av principiella skäl.

Valet av låt att släppa som första video var ett ganska odramatiskt sådant, då det utan tvekan är den mest catchy på skivan. För den delen anser jag det inte vara någon dålig låt, utan tvärtom. Det är väl antagligen den låt som bäst representerar samt låter som den skulle kunna ha varit ett alster från något av deras tidigare skivor.

Collisions and Castaways är väl kanske inte mitt favoritalbum från bandet i fråga, men gillar man dem så var det heller inte något besvikelse; det var i vanlig ordning både välskrivet och välproducerat. Är man dessutom den som föredrar deras mindre melodiösa sida (eller den mindre melodiösa sidan av den här typen av musik) så är det utan tvekan ett givet köp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0