Batman, TV-spel och populärmusik

Batman: Arkham Asylum var ett av 2009 års mest hyllade spel och erhöll en tämligen skaplig mängd utmärkelser. I och med detta så är givetvis uppföljaren, det kommande Batman: Arkham City, oerhört efterlängtat.

Nu har utgivarna tagit samma väg som t.ex. God of War 3 och Mortal Kombat gjorde och ämnar släppa ett musikalbum med musik "inspirerad" av Batman: Arkham City. Skivan kommer innehålla nyskriven musik från bl.a. Coheed and Cambria och Serj Tankian och kommer ståtligt att betitlas Batman: Arkham City - The Album.


Så vitt jag vet har ingenting lyssningsbart i skrivande stund publicerats.

Skivan kommer att släppas parallellt med det faktiska soundtracket, komponerat av Ron Fish och Nick Arundel (som båda arbetade med musiken till Batman: Arkham Asylum), som i sin tur kommer att betitlas Batman: Arkham City - Original Score.

Utöver den självständiga releasen så kommer en digital download, inklusive ett extra exklusivt spår, att medfölja samlarutgåvan av Batman: Arkham City.

För den som är intresserad så kommer The Album att släppas den 4:e oktober och Original Score den 18:e oktober, båda via Water Tower Music.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0